76043abf2ebed2c
مطالعه کنترل بیولوژیک سرمازدگی پسته، با استفاده از باکتری‌های اپی فیت ضدهسته یخ گیاه

مهدیه رستمی؛ خدیجه شاهرخی کهنوج

دوره 9، شماره 2 ، بهمن 1399، ، صفحه 173-183

http://dx.doi.org/10.22059/jbioc.2021.323947.304

چکیده
  تنش سرمازدگی یکی از مهمترین عوامل محدود کننده تولید محصولات کشاورزی بویژه محصولات باغی و درمنطقه کرمان، گیاه پسته است. با توجه به ارزش اقتصادی پسته، مطالعه مدیریت سرمازدگی این محصول بسیار ضروری است. یکی از روش‌های جدید مدیریت سرمازدگی، به‌کارگیری باکتری‌های ضدهسته یخ ساکن سطح گیاهان، ازجمله پسته است. برخی از این باکتری‌ها‎ی ...  بیشتر