76043abf2ebed2c
کنترل بیولوژیک بیمایهای گیاهی
ارزیابی اثر ضد باکتریایی عصاره‌‌های گیاهی علیه باکتری Erwinia amylovora و نقش آنها در اِلقای مقاومت در گلابی

مهدی اخلاقی؛ سعید طریقی؛ پریسا طاهری

دوره 7، شماره 2 ، آذر 1397، ، صفحه 31-47

http://dx.doi.org/10.22059/jbioc.2018.253246.225

چکیده
  در پژوهش حاضر اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی هفت گیاه دارویی اَفسنطین، بابونه، زیره سبز، بادرنجبویه، آنغوزه، عرعر و اُکالیپتوس علیه باکتری Erwinia amylovora مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمون بیماری‌زایی جدایه‌ها بر روی میوه نارس گلابی رقم اسپادونا انجام شد و بیماری‌زا‌ترین جدایه جهت ادامه آزمایش‌ها انتخاب گردید. حساسیت جدایه منتخب به ...  بیشتر