76043abf2ebed2c
کنترل بیولوژیک بیمایهای گیاهی
Biocontrol potential of endophytic Penicillium spp. against strawberry anthracnose

جهانشیر امینی؛ دریا زرگر؛ جعفر عبدالله زاده

دوره 8، شماره 1 ، مرداد 1398، ، صفحه 47-58

http://dx.doi.org/10.22059/jbioc.2018.253091.224

چکیده
  بیماری آنتراکنوز توت فرنگی به وسیله‌ی قارچ Colletotrichum nymphaeae ایجاد و یکی از مهمترین بیماریهای توت-فرنگی در استان کردستان است که خسارت قابل توجهی به این محصول وارد می‌کند. در این تحقیق تاثیر قارچ‌های اندوفیت جدا شده از ساقه و طوقه توت فرنگی روی این بیماری بررسی شد. جدایه‌های تاثیرگذار روی بیماری انتخاب و بر اساس روش‌های ریخت شناسی و ...  بیشتر