76043abf2ebed2c
ترویج و توسعه روش های بیوکنترل
بررسی مقاومت رقم‌های تجارتی توت‌فرنگی در برابر Botrytis cinerea و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچ‌کش ایپرودیون- کاربندازیم روی آن

سیدجعفر نصیری طالشی؛ صفرعلی مهدیان؛ محمدعلی تاجیک قنبری؛ سید امین علیان

دوره 5، شماره 1 ، خرداد 1395، ، صفحه 25-37

http://dx.doi.org/10.22059/jbioc.2016.58550

چکیده
  قارچ Botrytis cinerea یکی از مهم‌ترین عامل‌های پوسیدگی میوة توت‌فرنگی است. به‌منظور ارزیابی بیماری‌زایی این قارچ و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه روی آن، از میوه­های توت‌فرنگی آلوده به پوسیدگی خاکستری در مناطق مختلف استان مازندران 41 جدایه گرد­آوری شد. پس از خالص‌سازی، بیماری‌زایی جدایه­ها روی سه رقم توت‌فرنگی کاماروسا، پاروس و گیلاسی ...  بیشتر