76043abf2ebed2c
کنترل بیولوژیک بیمایهای گیاهی
بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچ‌های بیماری‌زای توتون

سید افشین سجادی؛ هدی عاصمی

دوره 3، شماره 1 ، اردیبهشت 1393، ، صفحه 41-52

http://dx.doi.org/10.22059/jbioc.2014.52519

چکیده
  یکی از روش‌های نوین برای کنترل بیماری‌های گیاهی استفاده از عصاره‌های گیاهی است. قارچ‌های بیماری‌زای خاکزاد، در تمام مناطق توتون‌کاری دنیا پراکنده هستند و موجب خسارت به توتون در کشورهای تولید‌کننده می‌شوند. هدف از این تحقیق بررسی فعالیت ضد قارچی عصاره‌های گیاهی بر قارچ‌های بیماری‌زای خاکزاد توتون (Rhizoctoniasolani  و Phytophthoranicotianae) ...  بیشتر